top of page
Naakte_Ei__Prent_3.JPG

Ontdek de magie van Snorreke

Prentenboek.png
Een dagboekenreeks vol betovering
IMG_8760.jpg

De kracht van verhalen
 

Wij geloven in de kracht van vertelsels. Onze digitale prentenboeken zijn meer dan alleen verhalen. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de kindertijd, waarin verbeelding en taalvaardigheid worden ontwikkeld. Onze materialen zijn zorgvuldig gecreëerd met betoverde illustraties om kinderen mee te nemen op een avontuurlijke reis naar fantasierijke werelden.
 

Kinderen hebben behoefte aan personages waarmee ze zich kunnen identificeren en die hen bescherming bieden. Snorreke is een 4 jarige muis die perfect weet hoe het is om een jonge ziel te zijn in deze wereld vol prikkels.
 

We creëren educatieve materialen waar kinderen en volwassenen tot rust kunnen komen en hun emoties leren ontdekken en uiten. Dit draagt bij aan een positief leerproces waarin ze zich veilig voelen om zichzelf te zijn.

"Ik ben erg fan van de fantasie in het verhaal en ik heb al zelf heel wat ideeën om hier mee verder te gaan in de klas."

Juf Brenthe 

“De dagboeken zijn uniek in hun magische opbouw”
 

Yes! het is eindelijk zover! Wij hebben voor jou een online database gecreëerd waarop je verhalen van Snorreke kan gaan ontdekken. Niet alleen de dagboeken maar ook heel wat tools om met het boek aan de slag te gaan.
 

Je wacht nu al een tijdje op de gekke verhalen van deze muis! Wij nodigen jou uit om samen op ontdekking te gaan doorheen Snorreke de muis zijn leven en mijn fantasie wereld.
 

Deze verhalen leren de kinderen niet alleen omgaan met emoties en gebeurtenissen maar ook raakt het jouw innerlijk kind. Snorreke is er dus voor jong en oud

Naakte_Ei__Prent_1.JPG
IMG_0725_edited.jpg

Wat kan je verwachten?
 

  • Toegang tot waardevolle prentenboeken en educatieve materialen.

  • Een rustige, emotionele veilige omgeving waarin kinderen kunnen leren en groeien.

  • Persoonlijke connectie met het hoofdpersonage “Snorreke”, een fantasiefiguur dat kinderen inspireert en begeleid.

  • Troost en ervaringen door het delen van verhalen die gebaseerd zijn op eigen herinneringen.

Wij zoeken jou!

Hey jij daar! We zijn bezig met het ontwerpen van een super leuk prentenboek met werkmap, en we hebben jouw hulp nodig.

 

Beginbeeld_Dagboek_edited.png

Samen gaan we op ontdekkingsreis om te zien waar er nog wat struikelblokken zitten in onze ontwerpen. Misschien kunnen we zelfs al wat geweldige dingen vinden waar we trots op kunnen zijn! De testpersoon krijgt ook gratis de afgewerkte versie in zijn mailbox als dank je wel! 

 

Om te kijken of we een goede match zijn op het gebied van prentenboeken, kun je via de onderstaande link een formulier invullen. Doe dit voor 2 februari en op 4 februari sturen we je een mailtje met een update.

 

Dus kom snel bij ons team als prentenboek tester! Veel plezier en succes! :)

bottom of page